Kérdés esetén keressen minket bizalommal

+36-20/913-0003

Epson T44Q8 Patron Matte Black 350ml

Epson T44Q8 Matte Black 350ml Tintapatron - Professzionális Minőségű Nyomatok

Az Epson T44Q8 Matte Black 350ml tintapatron az Epson legújabb technológiájával készült, hogy kiemelkedő minőségű és hosszantartó nyomatokat biztosítson. Ez a tintapatron kifejezetten az Epson professzionális sorozatú nyomtatóihoz lett tervezve, tökéletes választás fotósoknak, grafikusoknak és nyomdaipari szakembereknek.

Főbb Jellemzők:

  • Kapacitás: 350 ml tintapatron, ideális nagy volumenű nyomtatási igényekhez, csökkentve a cserék gyakoriságát.
  • Kompatibilitás: Az Epson T44Q8 tintapatron kompatibilis több Epson professzionális sorozatú nyomtatóval, biztosítva a tökéletes illeszkedést és működést.
  • Kiváló Minőség: A Ultrachrome® Pro12 tintapatron kiváló minőségű, tartós nyomatokat biztosít, amelyek ellenállnak a halványulásnak és a víznek.
  • Széles Alkalmazási Terület: Ideális választás fotók, művészeti reprodukciók, pontos színvisszaadást igénylő grafikák és nyomtatványok készítéséhez.
  • Egyszerű Telepítés: A tintapatronok egyszerűen telepíthetők és cserélhetők, minimalizálva a munkamegállásokat és növelve a termelékenységet.

Az Epson T44Q8 Matte Black 350ml tintapatronnal a nyomatok minden részlete kiemelkedően éles és élénk lesz, hozzájárulva a végső munka professzionális megjelenéséhez. Bízza profi nyomtatási igényeit az Epson minőségére!

 

Telefonszámunk
0620/9130003
Adatok
Márka
Epson
Cikkszám
C13T44Q84N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek