Kérdés esetén keressen minket bizalommal

+36-20/913-0003

Öntapadós nyomtatható Vinyl fóliák

Öntapadós nyomtatható tekercses Vinyl fóliák Vizesbázisú és Latex nyomtatókhoz. Matt és fényes felületű vinylek 100 micron vagy 135 micron vastagsággal. 

Ezek a fóliák nagyobb méretű nyomatok készítésére alkalmasak, és lehetőséget biztosítanak a megfelelő színvisszaadásra és részleteket tartalmazó grafikák reprodukálására.

A fóliák kiváló minőségű, vízálló felületet biztosítanak pigment vagy latex tinta esetén, így alkalmasak kültéri használatra is, például dekorációk készítésére vagy üzleti táblák kivitelezésére. A vizesbázisú vinyl ellenáll az időjárási viszontagságoknak, UV-sugárzásnak és kopásnak, így hosszabb távú használatra is alkalmas lehet.

A nyomtatható vizesbázisú Vinyl fóliák széles választékban elérhetők különböző vastagságokban (100 vagy 135 micron) és szélességben (610mm, 914mm, 1067mm) matt vagy fényes felületi struktúrákkal, így mindenféle nyomtatási igényeket kielégíthetnek. A könnyen kezelhető anyag egyszerűen felhelyezhető  szinte bármilyen sima felületre, így ideális választás lehet reklám- vagy dekorációs célokra.

Összességében az öntapadós nyomtatható Vinyl fóliák sokoldalú és praktikus megoldást nyújtanak a nyomtatott anyagok készítéséhez, és széles körben alkalmazhatók a kreatív tervezést igénylő projektek során.