Kérdés esetén keressen minket bizalommal

+36-20/913-0003

Tisztító Kendők

A mikrószálas vagy poliészter száraz tisztítókendők.

Nagy tisztaságú (Clean Room) különböző vastagságban és kiszerelésben (100 vagy 400 darab) érhetőek el. Olyan ipari környezetben ajánljuk, ahol a maximális tisztaság elengedhetetlen, például nyomdaipari, elektronikai, gyógyszeripari vagy élelmiszeripari területeken.

Magas nedvszívó képesség.

A tisztítókendők nagy nedvszívó és törlési képességgel rendelkeznek, és könnyen eltávolítják a szennyeződéseket, porrészecskéket, tintát, olajat vagy egyéb szennyeződéseket a felületekről anélkül, hogy a felsértenék a tisztítandó felületet.

Antisztatikus, szál és szöszmentes törlőkendők.

A speciális anyaguk biztosítja a statikus elektromosság hatékony elvezetését, és a lézervágásnak köszönhetően szösz és szálmentesen tisztítják a felületet.

Nagy szakítószilárdságú törlőkendők.

Az extrémebb igénybevételnek is ellenállnak.

Oldószer ellenálló, és vákum csomagolt.

A vákum csomagolás biztosítja, hogy szennyeződésmentes környezetben is lehessen használni. A tisztítókendők rendszeres használata segít megelőzni a keresztszennyezést és hozzájárul a környezet tisztaságához és biztonságához. Általánosságban elmondható, hogy a tisztítókendők kifejezetten tervezettek a clean room környezetben való használatra, ahol a legmagasabb higiéniai szabványoknak kell megfelelniük.